Omstanders zien personen op elkaar schieten op parkeerplaats Heemraadlaan

Meerdere omstanders maakten woensdag melding bij de meldkamer van de politie nadat zij zagen dat iemand een pistool trok en schoot op de parkeerplaats bij metrostation Heemraadlaan in Spijkenisse. Dat zou bij een ruzie zijn geweest tussen meerdere personen. De politie was snel ter plaatse, maar na de schietpartij gingen alle personen er direct vandoor.

Op de parkeerplaats werd niemand meer aangetroffen, ook geen gewonde personen. De politie heeft in de omgeving gezocht naar verdachten die aan het signalement voldeden die omstanders opgaven. Een deel van de parkeerplaats is afgesloten om sporen veilig te stellen. De politiehelikopter is aan het rondcirkelen geweest om mee te zoeken naar de verdachten.

De politie is een onderzoek gestart naar wat zich afgespeeld heeft. Heeft u meer informatie over wat er gebeurd is? Bel dan met de politie op 0900-8844.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]