112ambulancepernispolitie

Fietsster geschept op oversteekplaats Pernis

Bij de entree van Pernis is een vrouw vrijdagmiddag op een speed-pedelec geschept door een auto op de Oud-Pernisseweg. De vrouw kwam een tiental meters op het asfalt terecht en raakte zwaargewond. De auto raakte zwaar beschadigd. Het gat in de voorruit laat zien hoe hard de klap moet zijn geweest.

Hulpverleners waren snel ter plaatse. Ook de arts van de traumahelikopter heeft geassisteerd bij het incident. Het slachtoffer is met spoed, onder begeleiding van de trauma-arts, overgebracht naar het ziekenhuis. De weg is kort afgesloten geweest om ruimte te bieden aan hulpverleners.

Beeld: JBMedia

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant