CultuurEvenementenspijkenisse

Dit weekend: Kunstroute Nissewaard

Zaterdag en zondag (23 en 24 april) is het zover: ruim vijftig kunstenaars op ruim dertig locaties openen hun deuren voor de Kunstroute Nissewaard. Deze twee dagen kun je kennis maken met kunstenaars die beeldhouwen, hout bewerken, mozaïeken, bloemschikken, keramiek maken, fotograferen, collages maken, goudsmeden, tekenen of schilderen.

Kijk op de website www.kunstroutenissewaard.nl en bepaal welke kunstenaars of technieken je wilt bezoeken. De locaties zijn tijdens het kunstrouteweekend geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is overal gratis. Mis het niet.

Beeld boven: Ronald Bagijn aan het werk in studio R-Brush in de Kopspijker

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:Cultuur

Ook interessant