BibliotheekEvenementenspijkenisse

Derde editie van HorizonTaal in de Boekenberg

Vanuit schemerige sferen wordt de eerste avondeditie van HorizonTaal gehouden. Het evenement waar de woordkunst in alle vormen is vertegenwoordigd. Poëzie, gedichten, muziek en alles wat ertussenin ligt wordt hier een podium gegeven.

Na twee succesvolle vorige edities is het evenement terug met een prachtig avondprogramma. HorizonTaal heeft een comfortabele setting waar men kan genieten van de woordkunst zoals zij bedoelt is. Onder het genot van een drankje zullen er gerenommeerde namen samen vloeien met de nieuwe generatie aan kunstenaars die samen een podium zullen delen.

Tevens is er de mogelijkheid om jezelf te laten horen op het OPEN PODIUM! Wees welkom op 23 april vanaf 19:00 uur in de Boekenberg in Spijkenisse. Aanmelden verplicht (gratis) via de website van Bibliotheek De Boekenberg: klik hier.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:Bibliotheek

Ook interessant