politiespijkenisse

Politie-vlogger Jan Willem draait mee in Spijkenisse

Politievlogger Jan-Willem Schut draait vrijdag een dienst mee met het basisteam van Nissewaard. De agent legt zijn diensten vast op video en plaatst die video’s, die vooral over werk van de politie gaan, op zijn YouTube-kanaal.

Schut wordt vaak herkend en aangesproken door jeugd, waaronder hij flink populair is. Hij loopt daarom ook mee met jeugdagent Peter Dale. Zij bezoeken, naast dat zij de reguliere politietaken uitvoeren, verschillende locaties in Spijkenisse, zoals jongerencentra en andere plekken waar jongeren komen.

Zijn YouTube kanaal is https://youtube.com/c/PolitieVloggerJanWillem. De video van zijn dienst in Spijkenisse zal vermoedelijk binnenkort te zien zijn.

Veel jongeren willen met de politieagent op de foto – Beeld: Jeugdagent Peter via Instagram
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:politie

Ook interessant