112ambulancebrandweerpolitieregio

Motorrijder en bestelbus in botsing bij Oudenhoorn

In de polder tussen Oudenhoorn en Zuidland is het op de Ruigendijk zondag rond 15.00 uur mis gegaan, toen een motorrijder en een bestelbus frontaal op elkaar botsten. De motor vloog na het ongeval in brand, waardoor de voertuigen zwaar beschadigd raakten.

De motorrijder en bestelbus kwamen in een bocht met elkaar in botsing. De motorrijder is met enige schaafwonden gewond geraakt. Deze bestuurder is naar het ziekenhuis overgebracht voor verzorging. De bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij.

De politie heeft de Ruigendijk enige tijd afgesloten gehad voor onderzoek naar het ongeval. De brandweer schaalde het incident vanwege de intensiteit op naar middel-incident.

Beeld: Nieuws op Beeld

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant