Mishandelde postbezorger Hoogvliet overleden

De 42-jarige postbezorger die op 21 februari op de Steurweg in Hoogvliet door een ontvanger van een pakket mishandeld werd, is dinsdagavond overleden aan zijn verwondingen. Dat laat het Openbaar Ministerie weten. De bezorger werd door een man mishandeld nadat er vermoedelijk onenigheid ontstond over een pakket.

“PostNL is geschokt en diep bedroefd door het vreselijke nieuws van het overlijden van de pakketbezorger,” zegt een woordvoerder van PostNL. “Onze gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en collega’s. Wij staan voor hen klaar en zullen hen waar we kunnen steunen in deze moeilijke tijden. Het is bizar en onacceptabel dat een bezorger te maken krijgt met agressie of geweld tijdens het uitvoeren van zijn of haar werk.”

“De 29-jarige verdachte zit nog altijd vast,” zegt het Openbaar Ministerie. Het OM roept ook op aan getuigen die wat gezien hebben en nog niet gesproken hebben met de politie, zich alsnog te melden. Dat kan op het telefoonnummer van de politie op 0900-8844 of anoniem bij Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Beeld: 112-Rijnmond


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]