112ambulancebrandweergroenewoudspijkenisse

Man zwaargewond na woningbrand Eikenlaan

Op de Eikenlaan is zaterdagmiddag een brand ontstaan in een woning op de derde verdieping van een portiekflat. Bij de brand kwamen dikke rookwolken uit de woning. In de woning was een oudere man aanwezig die zwaargewond raakte door de brand.

De oudere man is door de brandweer uit de woning gehaald en opgevangen in de hal van de flat. Daar heeft de ambulancedienst zich ontfermt over de man. Die hebben hem na controle met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De brand in de woning is door de brandweer geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

De Eikenlaan is vanwege het incident deels afgezet geweest. Die is inmiddels weer vrijgegeven.

Beeld: JB Media
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant