De Kopspijker viert feestelijk opening van tien nieuwe winkels

De afgelopen 2 jaar hebben veel impact gehad op de detailhandel en horeca. Diverse lockdowns en maatregelen hebben in heel Nederland hun sporen nagelaten. Ondanks deze moeilijke periode is Winkelcentrum De Kopspijker de afgelopen 2 jaar, na een periode met veel leegstand, weer helemaal gevuld met nieuwe winkels.

Door de maatregelen hebben al deze nieuwe winkels helaas nog geen opening kunnen vieren, en hebben veel klanten nog niet de mogelijkheid gehad het winkelcentrum te herontdekken. Daarom zullen de winkeliers een gezamenlijke feestelijke heropening organiseren. Op zaterdag 26 maart zal De Kopspijker om 11:00 uur feestelijk heropend worden. Er staan heel de dag diverse activiteiten gepland, waaronder een modeshow, diverse proeverijen, optredens en een loterij met mooie prijzen voor bezoekers.

Meer dan 10 nieuwe winkels
Met veel gezamenlijke inspanningen zijn er de afgelopen jaar, ondanks de Corona crisis, tien nieuwe winkels geopend en is De Kopspijker weer helemaal gevuld. Zowel landelijke ketens als lokale ondernemers hebben zich gevestigd in De Kopspijker en hebben ervoor gezorgd dat het winkelend publiek een gevarieerd en bijzonder aanbod vindt. U kunt er terecht voor uw dagelijkse boodschappen, leuke cadeau-artikelen en heerlijke specialiteiten.

Lokaal en landelijk
Landelijke ketens als Action, Scapino, Wibra en Primera hebben zich gevestigd in De Kopspijker. Maar ook lokale ondernemers vindt u er terug. Zo vindt u de mediterrane specialiteiten van VanHoutman met de lekkerste worst, tapas en kazen. Of 1000 soorten speciaalbier uit heel de wereld bij Brother Beer. De lekkerste chocolade vindt u bij Jeremy’s Chocolaterie, welke naar een groter pand is verhuisd. Leuke cadeauartikelen haalt u bij De Kookpot Shop, de nieuwe winkel van restaurant De Kookpot. Lekker lunchen kan bij Cup of Happiness, welke samen met restaurant Oriënt ook nieuw is in de Kopspijker.

Naast al deze nieuwe ondernemers zijn er natuurlijk ook de vertrouwde gezichten te vinden zoals Rutten Schoenen, Ashley’s XL Boutique, Lucardi, De Speelgoedbank en restaurant De Kookpot. Veel klanten weten het verrassende en vernieuwde stuk van het winkelgebied in het dorp weer te vinden. Winkelen is in De Kopspijker echt een belevenis waar je ouderwets laten verrassen weer mogelijk is. De kracht van lokale ondernemers en landelijke ketens en het unieke aanbod maakt winkelen in dit mooie stukje Spijkenisse weer een waar uitje. De ondernemers van De Kopspijker heten u dan ook van harte welkom!

Bericht: De Kopspijker / Beeld: Spieke Media