Binnen enkele minuten je boodschappen bezorgd; vanaf donderdag in Spijkenisse met Flink

Vanaf donderdag wordt de supermarktoorlog weer op scherp gezet in Spijkenisse. Dan zal flitsbezorger Flink starten met bezorgen binnen Spijkenisse. Wanneer je in de app je boodschappen bestelt, heb je die binnen enkele minuten aan je deur afgeleverd.

Online supermarkt Flink is momenteel bezig met het in gereedheid brengen van zijn vestiging aan de Mizarstraat in Spijkenisse, in de voormalige autodealer. “Wij hopen morgen te beginnen met bezorgen in Spijkenisse,” zegt een woordvoerder van de keten. Het pand staat nu vol met stellingen en koelingen, maar die zijn niet toegankelijk voor publiek. De supermarktketen bezorgt, net zoals zijn al aanwezige concurrent Picnic, alleen boodschappen aan huis die online besteld zijn. Toch is er een verschil tussen de twee: Flink bezorgt binnen enkele minuten boodschappen nadat je de bestelling plaatst, net als een pizzakoerier.

De super heeft van alles; “van dagverse groente en fruit naar ingrediënten voor je avondeten, maar ook alles dat je nodig kan hebben voor een fijne vrijdagmiddagborrel!” staat op hun website. Ze zijn open van 8 uur ‘s ochtends tot middernacht. De fietskoeriers, riders genoemd, beginnen te fietsen zodra de bestelling geplaatst is. Flink zit al in 30 andere steden in Nederland en breidt nu uit naar Spijkenisse.