Hondje uit woning vol rook gered in Puttesteijn

De brandweer heeft een hondje uit een woning gered nadat deze vol rook kwam te staan. De rook werd veroorzaakt door een pannetje wat nog op het vuur stond. De bewoner van de woning in het seniorencomplex Puttesteijn was niet thuis ten tijde van de inzet door de brandweer.

De brandweer heeft het hondje uit de woning gehaald, welke opgevangen werd door een agent. De dierenambulance zal het beestje komen controleren. Het brandje in de keuken van de woning was snel onder controle. De woning wordt door de brandweer geventileerd en gecontroleerd op schadelijke gassen.

10 januari 2019
Een bizar gegeven is dat het exact 3 jaar geleden is dat ook op 10 januari rond 15.45 uur een brand uitbrak in het complex, precies twee verdiepingen onder het appartement waar nu de brandweer naar binnen is gegaan. Toen liep het minder goed af, de bewoner kwam toen om het leven.

Beeld: JBMedia