112brandweerpernispolitie

Flinke schade aan woning Pernis nadat bestuurder gevel ramt

Bij een woning aan de Pastoriedijk in Pernis is een automobilist tegen een gevel aangereden. Twee woningen liepen daardoor schade op, waarvan 1 flink. De bestuurder is door de politie aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.

De politie liet de brandweer komen om de woning te inspecteren. Die heeft samen met een ambtenaar van de gemeente Rotterdam de woning bekeken of deze nog stevig genoeg is. Bij een woning is ook binnen schade ontstaan aan een muur. Naast een flinke deuk in een muur van ongeveer 15 centimeter diep, lopen ook meerdere meterslange scheuren over de muur.

In beide woningen waren mensen aanwezig. Die hoefden vooralsnog niet de woning te verlaten. De auto van de bestuurder raakte niet zwaar beschadigd.

Beeld: JBMedia

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant