Automobilist zonder rijbewijs rijdt achterop wachtende auto voor Botlekbrug

Een automobilist zonder rijbewijs kon vrijdagavond niet meer op tijd stoppen voor de file voor de Botlekbrug. De automobilist klapte daardoor achterop een andere auto. De bestuurder van de achteropkomende auto reed zonder rijbewijs.

De auto die stond te wachten kwam terecht op de vluchtstrook. De automobilist van de achteropkomende auto was volgens zijn verklaring aan de politie bezig met zijn navigatie en zag de auto daardoor niet op tijd. Een ambulance die vlak bij was kon snel hulp verlenen. Een inzittende van de voorste auto is overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist zonder rijbewijs is een proces verbaal aangezegd.

De oprit naar de Botlekbrug was door het ongeval enige tijd afgesloten. Enkele bestuurders negeerden de rode kruizen boven de weg en zijn gewaarschuwd door de politie. De auto’s zijn door een berger geborgen.

Beeld: JBMedia