112DefensieEODmaaswijkpolitiespijkenisse

Zwaar vuurwerk aangetroffen in plastic tassen nabij Maaswijk

Op de Papendijk in Spijkenisse is donderdagmiddag rond 16.00 uur zwaar illegaal vuurwerk aangetroffen in plastic tassen. Met een deel van het vuurwerk was geknutseld.

Iemand die zijn hond aan het uitlaten was trof het vuurwerk aan en heeft de hulpdiensten gealarmeerd. De politie zette een flink gebied af. De Explosieven Opruimingsdienst van Defensie is ter plaatse gekomen en heeft het vuurwerk onschadelijk gemaakt. In de tassen werden ook onder andere cobra’s gevonden.

Team Explosieven Veiligheid van de politie heeft onderzoek gedaan. Tijdens het onderzoek zijn de brandweer en ambulancedienst aanwezig geweest voor extra veiligheid. Heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Bel dan met de politie op 0900-8844.

Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Comments are closed.

More in:112

Ook interessant