112ambulanceN218politieProvinciespijkenisse

Auto belandt in sloot langs Groene Kruisweg

Langs de Groene Kruisweg tussen Spijkenisse en Geervliet is rond 7.00 uur woensdagmorgen een auto in de sloot terecht gekomen. De bestuurder kon er zelfstandig uit komen. Die had alleen vieze kleren en besloot nog voordat de ambulance er was, in te stappen bij een andere auto om zijn kleren te gaan verschonen.

De ambulancedienst is zonder inzet weer verder gegaan. De provincie Zuid-Holland heeft tijdelijk een rijstrook dicht gezet in de richting van Geervliet, om hulpdiensten de ruimte te geven. Een berger heeft de auto op het droge gezet en afgevoerd.

Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant