Drie deelscooters verloren na brand in Maaswijk

Drie deelscooters raakten zondagavond aan de Wilhelmina Bladergroenstraat zwaar beschadigd nadat ze vermoedelijk in brand gezet zijn. Door de brand raakte ook een ernaast geparkeerde auto licht beschadigd.

De brandweer kon de brand snel blussen. Omdat de batterijen intact waren heeft dit geen verdere problemen opgeleverd. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand en heeft met enkele getuigen gesproken. Een van de getuigen zag iemand weglopen nadat de brand net ontstaan was. Mocht u informatie of beelden hebben van een (deurbel)camera? Bel dan met de politie op 0900-8844.

De deelscooters zijn regelmatig doelwit van vandalen. De scooters worden veelal met opzet beschadigd, onder graffiti gespoten, opgeblazen met vuurwerk of in het water gegooid.