Auto valt van talud bij Hartelkruis en komt ondersteboven terecht

Een auto is vrijdagavond rond 21.30 uur van het talud gereden nabij het Hartelkruis en ongeveer 15 meter lager ondersteboven op de grond terecht gekomen op de Plaatweg. Daarbij vielen twee gewonden.

De auto is door een balustrade heen gereden en naar beneden gevallen. De politie zegt tegen het Algemeen Dagblad dat de auto vermoedelijk gelanceerd is door een stoeptegel. Vermoedelijk spelen de slechte weersomstandigheden ook een rol bij het ongeval.

Bij de auto werden een zwaargewonde man en een lichtgewonde vrouw aangetroffen. De man is naar het ziekenhuis overgebracht. De auto is geborgen door bergingsdiensten. Omdat niet duidelijk was of er meer personen in de auto zaten, is er in de omgeving nog enige tijd gezocht.

Beeld: 112-Rijnmond