Zwaargewonde na ongeval tussen auto’s op Groene Kruisweg

Zaterdagavond is rond 22.50 uur een zwaar ongeval gebeurd tussen twee auto’s op kruising van de Groene Kruisweg met de Sportlaan. Een van de inzittenden van de auto’s was er slecht aan toe en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Drie andere personen zijn nagekeken.

Het traumateam was ook opgeroepen, maar hoefde niet ter plaatse te komen. Wel heeft een tweede ambulance geassisteerd om de drie personen na te kijken of zij klachten hadden. Zij konden zelfstandig uit de auto komen.

De auto’s kwamen vanuit verschillende richtingen het kruispunt op. Hoe het kon gebeuren dat de auto’s elkaar tegen kwamen op het kruispunt wordt door de politie onderzocht. De auto’s zijn allebei zwaar beschadigd geraakt. De weg ligt bezaaid met brokstukken. Door de storm waaien enkele onderdelen al het kruispunt over.

Beeld: JBMedia