Prachtig eindbedrag voor Hulphond Nederland via Pieterpad-wandelavontuur door Jeanet Gerssen

Vrijdagmiddag werd de sportieve actie voor Hulphond Nederland/aandacht voor PTSS door Jeanet Gerssen op bijzondere wijze afgesloten bij Rutten Schoenen in Spijkenisse. Dit team heeft een belangrijke rol gespeeld bij het eindbedrag van maar liefst 8307 euro. Enerzijds door de verkoop van heel veel knuffels en sleutelhangers in de winkel en anderzijds door hun advies, de sponsoring én de grote aandacht op hun facebookpagina.

Hierdoor stroomden de donaties voor de verdere ontwikkeling van therapie met dieren binnen en kwam er heel veel aandacht van de media. Jeanet Gerssen zegt hier zelf het volgende over: “Vandaag de laatste dag van de week van dankbaarheid en tevens de allerlaatste dag van de actie: Pieterpad voor Hulphond Nederland. Een dag met een gouden randje en eentje die ik niet meer vergeet. Vandaag een mooi bedankje gegeven aan vier mensen die ik in mijn hart heb mogen sluiten. Rutten Schoenen, Spijkenisse heeft mij bijgestaan met advies op het gebied van wandelschoenen, wandelsokken en rugtassen. Naast dit advies hebben ze mij ook geholpen met nieuwe steunzolen. De basis voor een goede wandeling is naast motivatie en een goede mindset, een goed fundament en hiermee hebben ze mij enorm geholpen.”

Naast het overhandigen van het bedankje (een mooie collage van het shirt en de foto’s van de actie) is ook het eindbedrag van de actie voor Hulphond Nederland in de winkel bekend gemaakt. We hebben het geweldige bedrag van maar liefst € 8.307,- opgehaald voor de verdere ontwikkeling van therapie met dieren. Wij kijken met enorm veel trots terug op het proces van trainen, de wandelingen op het Pieterpad en het superresultaat voor Hulphond Nederland. 

Kijk voor meer informatie op https://helphulphond.nl/p/Hulphond-Nederland/Pieterpad-voor-Hulphond-Nederland/