Vlammen slaan uit woning bij woningbrand Janswaal Hoogvliet

Een brand in een slaapkamer laaide zo groot op dat de vlammen uit het dak sloegen. De brandweer is met meerdere brandweerwagens opgeroepen om de brand te bestrijden.

De brand bevindt zich aan de achterzijde van de woning op de eerste verdieping. Er komt veel zwarte rook vrij bij de brand. De brandweer uit Hoogvliet wordt bijgestaan door Spijkenisse, Albrandswaard en de GB uit de Botlek. De politie heeft de straat afgesloten.

Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand. Hoe de brand ontstond is niet bekend. Team Brandonderzoek van de brandweer is opgeroepen om onderzoek te doen naar de brand. De naastgelegen woningen hebben enige schade opgelopen.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]