gemeentespijkenisseSport

Studenten Zadkine trappen High Five campagne af voor proefles sporten

Een groep studenten van het Zadkine College heeft dinsdag een High Five Kick Off gehouden voor de gratis sportdag op zaterdag 18 en zondag 19 september. Veel sportverenigingen binnen de gemeente geven die dag gratis proeflessen om meer mensen aan het sporten te krijgen.

Om de actie te ondersteunen mogen de studenten als stage flyers en fruit uitdelen op verschillende scholen binnen Nissewaard. Dinsdag doen zij dat op basisscholen, woensdag worden ook middelbare scholen meegenomen. De studenten zijn in groepjes op de fiets langs de scholen gegaan, nadat ze vanmorgen door wethouder Hamerslag en wethouder Struijk een korte succeswens kregen in het Centrum voor de Kunsten in het centrum van Spijkenisse.

De clinics die gegeven worden door de sportverenigingen worden bekend gemaakt op de site www.actiefinnissewaard.nl. High Five is een initiatief van de gemeente Nissewaard om mensen gezonder, fitter en sociaal met elkaar in contact te brengen.

Beeld: Spieke Media
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Comments are closed.

More in:gemeente

Ook interessant