Politie omsingelt urenlang woning na schietpartij

De politie heeft zondagmorgen vanaf 6 uur urenlang een woning aan de Treil in Hoogvliet omsingelt. Vanuit de woning zou rond 5.50 uur meerdere keren zijn geschoten, waardoor een slachtoffer viel. Die heeft lichte verwondingen.

De politie heeft de mensen in woning naar buiten gepraat. Het gaat om zeker 8 mensen die in de woning aanwezig waren. Die moesten met hun handen boven hun hoofd naar buiten komen. De politie fouilleerde iedereen die naar buiten kwam. Daarna is de politie meerdere woningen in gegaan voor onderzoek.

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis, maar is daar al uit ontslagen. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht, maar de politie doet wel onderzoek naar wat er gebeurd is. Heeft u informatie of beelden? Bel dan met de politie op 0900-8844.

Beeld: JBMedia