Magisch Heenvliet: Spectaculaire projectieshow en verlicht Ravesteyn

Een betoverde vijver, dansende bomen, een haardvuur en een kasteel dat tot leven komt. Het zijn de ingrediënten van de twee speciale avonden op landgoed Ravensteyn in Heenvliet op 15 en 16 oktober. De ruïne wordt het hoogtepunt in een indrukwekkende show waar zowel het verleden als het heden centraal staan.

De tuin van het landgoed zal een unieke beleving van licht, geluid en beeld opleveren. Door toepassing van bijzondere effecten en muziek ontstaat er een verrassend mooi schouwspel, voor jong en oud. De kaarten kosten slechts 3 euro per stuk voor een volwassene en twee euro per stuk voor kinderen tot en met 12 jaar en zijn te bestellen op een speciale website. Een deel van de opbrengst is bestemd voor Stichting Stede en Vrye Heerlykheyt.

Ga voor meer informatie over het evenement naar de website www.magischheenvliet.nl.