Informatiemarkt DigiTaalhuis in de Boekenberg

Op woensdag 8 september is er op het Marktplein van De Boekenberg een Informatiemarkt van het DigiTaalhuis. Inwoners die (beter) Nederlands willen leren of hun digitale vaardigheden willen bijspijkeren kunnen er terecht voor informatie en advies.

Tegenwoordig wordt verwacht dat burgers meer zaken zelf online regelen. Maar genoeg mensen vinden het moeilijk om met (digitale)vragen en formulieren van instanties om te gaan. Of hebben moeite met de Nederlandse taal. Het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO), gevestigd in bibliotheek De Boekenberg, helpt daarbij.

Op woensdag 8 september van 09.30 – 12.30 uur organiseert het digiTaalhuis een speciale informatiemarkt DigiTaalhuis op het Marktplein voor De Boekenberg. Inwoners die (beter) Nederlands willen leren of hun digitale vaardigheden willen bijspijkeren kunnen er terecht voor informatie en advies. Aanmelden is niet nodig, kom gerust langs.