Bewoner rent verdachte achterna na beroving bij woning Molenlaan

Bij een woning op de Molenlaan in Spijkenisse heeft een man een overval gepleegd op een vrouw. Een andere bewoner zag de man na de beroving nog rennen en ging hem achterna. De man rende een deel door het centrum van Spijkenisse en rende vervolgens een parkeergarage aan de Damstraat in. De politie heeft de man in de garage opgepakt.

De man die de verdachte achterna rende heeft de uitgang van de garage in de gaten gehouden tot de politie er was. Die kwam met een politiehelikopter ter plaatse en omcirkelde de garage terwijl de verdachte zich schuil hield. Agenten op straat zijn de garage in gegaan en hebben de man aangehouden. De verdachte heeft tijdens zijn vlucht de buit weggegooid.

De politie is nog op zoek naar getuigen of mensen die de spullen gevonden hebben. Heeft u informatie? Bel dan met de politie op 0900-8844.

Beeld: JBMedia