112ambulancepolitiespijkenissevogelenzang-noord

Auto raakt in de sloot naast de Baljuwlaan

Een automobilist is zondagochtend met haar auto in de bocht van de Baljuwlaan in Spijkenisse, nabij de kruising met de Ouverturelaan, in de sloot terecht gekomen. Een boom lijkt net geschampt te zijn. De vrouw is na een medische controle aangehouden door de politie voor de verdenking van het rijden onder invloed.

In de bocht gebeuren vaker ongelukken. Deze auto is met een draai in de sloot terecht gekomen. De spullen uit de auto liggen bezaaid over de slootkant. De brandweer werd nog gealarmeerd maar hoefde niet in actie te komen.

Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Comments are closed.

More in:112

Ook interessant