Spijkenisser(18) verdachte bij vechtpartij Renesse

Zondag- op maandagnacht is in Renesse rond 00.40 uur een 17-jarige jongen uit Dordrecht mishandeld door een groep van vijf jongeren. De politie werd direct ingeschakeld en kon daarbij vijf verdachten aanhouden, waaronder een 18-jarige man uit Spijkenisse. De politie onderzoekt de zaak.

Het slachtoffer zat achterop een fiets en werd plotseling geslagen door een groep jongeren. Hierop ontstond een vechtpartij waar over en weer klappen vielen. De vijf jongeren stapten daarna in een auto en reden weg. De politie werd gealarmeerd.

Agenten troffen kort daarna de auto met vier inzittenden aan op een straat die loopt tussen campings en het strand. Het viertal werd aangehouden. Een vijfde verdachte werd in diezelfde omgeving in een stacaravan aangehouden. Het gaat om jongeren van 16 tot en met 21 jaar uit Kaatsheuvel, Spijkenisse, Zevenbergen en Zierikzee.

Het vijftal is voor verder onderzoek overgebracht naar een politiecellencomplex. Zij worden maandag verhoord. Het slachtoffer uit Dordrecht deed aangifte. Een GGD-arts heeft hem onderzocht.

Bericht: Politie/Spieke


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]