brandweerzuidland

Dashboard van drie weken oude auto vliegt in brand

De brandweer van Zuidland rukte vrijdagmorgen uit naar de Burg. H. van Geestlaan, waar een auto vlam vatte. De bestuurder van de bedrijfsauto was in de buurt aan het werk en zag de auto spontaan roken. Daarop heeft hij zelf een blus-poging gedaan met een brandblusser. De auto was slechts 3 weken geleden tenaamgesteld.

De brandweer heeft de auto verder gecontroleerd en gekoeld. In het dashboard zagen de brandweermannen met een warmtebeeldcamera nog warmte en hebben de auto verder gekoeld met water. Team Brand- en incidentonderzoek van de brandweer heeft ook de auto nog nader bekeken. Vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak.

Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:brandweer

Ook interessant