brandweerde hoekspijkenissesterrenkwartier

Brandweer zoekt tevergeefs naar persoon in water Meeuwenhoek

De brandweer van Spijkenisse is woensdagochtend druk bezig geweest met het zoeken naar een persoon die mogelijk in de sloot tussen de Meeuwenhoek en de Virgostraat beland zou zijn. Langs de kant werd kleding gevonden van vermoedelijk een jonger persoon.

Hulpdiensten zoals de ambulance stonden standby. Duikers van de brandweer hebben meerdere zoekslagen gemaakt in de brede sloot, die tussen de wijken De Hoek en Sterrenkwartier ligt. Een digitaal verkenningsteam van de brandweer heeft met warmtebeelden vanaf een drone het water doorzocht. Er is na ruim 1,5 uur zoeken niemand aangetroffen in het water.

Beeld: 112-Zuidland
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:brandweer

Ook interessant