StukTV in Bibliotheek De Boekenberg voor De Stilste Show

Youtube-trio Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens, ook wel StukTV, hebben voor de Stilste Show in het geheim opnames gemaakt in Bibliotheek De Boekenberg. Zij hebben daar een aflevering opgenomen voor De Stilste Show, een show waarin het de bedoeling is om zo stil mogelijk te doen, terwijl allerlei komische opdrachten uitgevoerd moeten worden.

StukTV is een youtube-kanaal met meer dan 2,5 miljoen abonnees en is immens populair in Nederland. De opnames van de productie zijn al in april van dit jaar gemaakt, in de periode dat de bibliotheek dicht was vanwege de corona-maatregelen. “Dat kwam goed uit, want daardoor hoefde de bieb ook niet speciaal dicht voor de opnames,” zegt een woordvoerder van de bibliotheek. “We merken wel erg dat het leeft onder de doelgroep, omdat we bij de aankondiging op instagram opeens veel meer likes krijgen,” voegt ze eraan toe.

In de komische De Stilste Show worden meerdere rondes gespeeld met het StukTV-trio en een gast, altijd een bekende Nederlander. Elke ronde moeten een of twee willekeurige personen een spel spelen. Daarbij wordt geprobeerd om zoveel mogelijk geluid te maken. Degene die het meest geluid maakt over alle rondes, verliest het spel en moet een eindopdracht spelen, die vaak pijnlijk is. De uitzending van de show is elke zaterdag om 17.00 op het youtube-kanaal van StukTV.

Wie de bekende Nederlander is die tijdens de opnames in de bibliotheek heeft meegedaan is nog niet bekend gemaakt. De uitzending is zaterdag 3 juli om 17.00 uur.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]