Slachtoffer steekpartij Hoogvliet is 12 jaar

Het slachtoffer van de steekpartij aan de Slaghaam zondagmiddag in Hoogvliet is een 12-jarige jongen uit Rotterdam. Hij heeft lichte verwondingen aan zijn schouder en een klaplong. Dat laat een woordvoerder van de politie weten.

“We hebben nog geen aanhouding. We zijn met de zaak bezig,” zegt de woordvoerder. Het is wel bekend dat er een ruzie was tussen twee groepjes jongeren. “De ruzie loopt waarschijnlijk al langere tijd.” De politie doet verder onderzoek naar het incident en komt later met meer informatie.

Omstanders zagen hoe jongeren op de parkeerplaats van het winkelcentrum in Hoogvliet met elkaar op de vuist gingen zondagmiddag. Daarbij is het slachtoffer oppervlakkig gewond geraakt, vermoedelijk door een mes. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan en jongeren die aanwezig waren gehoord en gefouilleerd.

Mocht u informatie hebben en heeft u de politie nog niet gesproken? Bel dan met de politie op 0900-8844.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]