Nieuwe sportwinkel open in centrum Spijkenisse

De sportwinkel 123Sport is donderdag officieel geopend in het centrum van Spijkenisse. Het is de vijfde winkel van de keten, die ook winkels heeft in Rotterdam, Den Haag, Ridderkerk en Dordrecht. De winkel verkoopt merkkleding en andere sport-gerelateerde producten.

Vorige week dinsdag is de winkel, die zich bevindt achter de roltrap in de centrumpassage, al open gegaan om proef te draaien. “We hadden toen al gelijk aanloop van mensen die een kijkje kwamen nemen,” vertelt een medewerkster. De winkel is van oorsprong een outlet-winkel, maar verkoopt ook vaker minder gereduceerde producten.

Na het vertrek van verschillende andere sportwinkels uit het centrum, is het naast Sport2000 de tweede winkel in het centrum die zich richt op sporters.

Beeld: Spieke Media


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]