Jeanet Gerssen doet rondje Nissewaard, met warming up en cooling down voor de spieren

Vanmiddag wordt er om 15.00 uur weer gestart met een warming up door Jeanet Gerssen, die vervolgens een kleine ronde door Nissewaard loopt met belangstellenden. Zij kunnen een stukje meelopen met Jeanet Gerssen om zo Hulphond Nederland te steunen. Het aantal te lopen kilometers, het aantal dagen en de route mag elke deelnemer zelf bepalen. Deelnemen kan door het aanschaffen van een goodiebag klein (10 euro) of groot (15 euro), waarmee Hulphond Nederland wordt gesteund.

De warming up van woensdagmiddag was extra fijn door de drinkbottles van Evides Waterbedrijf; het was erg warm, dus dan is extra drinken extra belangrijk. Net zoals goede wandelschoenen en comfortabele, schone sokken. Er is iets minder dan 5 kilometer gelopen – langs de Boezem en een rondje dorp. Uiteraard is weer geëindigd met een cooling down om de spieren te laten ontspannen. Vrijdagavond is er van 18.00 tot 21.00 uur een feestelijke afsluiting bij Rutten Schoenen, met om 20.00 uur de bekendmaking van het opgehaalde bedrag door wethouder Martijn Hamerslag. Die avond worden ook de goedgevulde goodiebags uitgegeven.

Wilt u ook meedoen en heeft u nog geen goodiebag gekocht om Hulphond Nederland / #PTSS te steunen? Dan kunt u tot en met vrijdag terecht bij Rutten Schoenen in de Kopspijker in Spijkenisse. Ook voor de aanschaf van de losse knuffels / sleutelhangers.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Tijdens de Alternatieve Vierdaagse vraagt Jeanet aandacht voor haar persoonlijke doel (het symbolisch afsluiten van haar therapie voor PTSS – posttraumatisch stressstoornis), maar ook voor het taboe rondom PTSS én voor HulpHond Nederland (die dier-ondersteunde therapie biedt bij PTSS).

Kijk voor meer informatie en voor het geven van een donatie of bestellen van een goodiebag op: https://helphulphond.nl/p/Hulphond-Nederland/Pieterpad-voor-Hulphond-Nederland/. Telefonische info: 0641115241. Jeanet Gerssen heeft een event aangemaakt op haar facebook-pagina, waarop geïnteresseerden zich kunnen melden: https://www.facebook.com/events/191597162899606?ref=newsfeed

Evides Waterbedrijf
Ook Evides Waterbedrijf steunt Hulphond Nederland/PTSS en het persoonlijke doel van Jeanet Gerssen. Zij geven bidons voor in de goodiebags, waarmee ze het drinken van kraanwater promoten. Want voldoende water drinken is ook tijdens wandelen natuurlijk belangrijk! Evides Waterbedrijf zorgt voor drinkwater uit de kraan in Zuidwest Nederland.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]