Hulphond Nederland aanwezig bij Rutten Schoenen

Stichting Hulphond Nederland is vanmiddag aanwezig met twee honden tijdens aftrap goede doelen-actie Jeanet Gerssen. Vanmiddag start Jeanet Gerssen haar goede doelen actie voor Hulphond Nederland/PTSS met de uitgifte van de deelnamekaarten alternatieve vierdaagse vanaf 15.00 uur bij Rutten Schoenen (Kopspijker). Dan zal ook Hulphond Nederland aanwezig zijn met de honden Jeppe en Ollie, zodat aanwezigen kunnen zien wat voor soort honden worden ingezet voor therapie.

Irma, de eigenaresse van de honden, grijpt dit moment aan om haar honden te laten zien en aandacht te vragen voor de actie van Jeanet. Het is bovendien een stuk socialisatie van de honden bij veel mensen. 

Tijdens de Alternatieve Vierdaagse vraagt Jeanet aandacht voor haar persoonlijke doel (het symbolisch afsluiten van haar therapie voor PTSS – posttraumatisch stressstoornis), maar ook voor het taboe rondom PTSS én voor HulpHond Nederland (die dier-ondersteunde therapie biedt bij PTSS). Deelnemers mogen zelf het aantal dagen, kilometers en route bepalen. Meedoen en aandacht voor de actie is het belangrijkste. 

Kijk voor meer informatie en voor het geven van een donatie of bestellen van een goodiebag op: https://helphulphond.nl/p/Hulphond-Nederland/Pieterpad-voor-Hulphond-Nederland/. Telefonische info: 0641115241. Jeanet Gerssen heeft een event aangemaakt op haar facebook-pagina, waarop geïnteresseerden zich kunnen melden: https://www.facebook.com/events/191597162899606?ref=newsfeed.

Jeanet Gerssen bij het Pieterpad

De week van de Alternatieve Vierdaagse met Jeanet Gerssen
Op dinsdag 20 juli kunnen geïnteresseerden zich van 15.00 tot 18.00 uur melden bij Jeanet Gerssen, die bij Rutten Schoenen aan de Nieuwstraat 135-137 (De Kopspijker) de deelname-kaarten van 10 en 15 euro per persoon (incl. goodiebag, die deelnemers na afloop op vrijdagavond ontvangen); aanmelden via internet mag ook met omschrijving: goodiebag 10 of 15 euro met naam. Tijdens de Alternatieve Vierdaagse vraagt Jeanet aandacht voor haar persoonlijke doel (het symbolisch afsluiten van haar therapie voor PTSS – posttraumatisch stressstoornis), maar ook voor het taboe rondom PTSS én voor HulpHond Nederland (die dier-ondersteunde therapie biedt bij PTSS).