Wibra keert terug in het centrum van Spijkenisse

Wibra heeft donderdag een nieuw filiaal geopend in het centrum van Spijkenisse. De winkel vertrok eerder uit het centrum en verhuisde met het filiaal naar winkelcentrum Sterrenhof. Het nieuwe filiaal zit in de Kopspijker-passage, tegenover de Action.

Centrummanager Dennis Houkes is tevreden: “We zijn blij dat Wibra haar plek weer heeft gevonden in het winkelcentrum. Het sluit aan bij een steeds diverser aanbod in de Kopspijker.” Wibra houdt tot en met zaterdag in het filiaal in de Kopspijker een openingsactie waarbij klanten een emmer mogen vullen. Alles wat in de emmer past, wordt 20% korting op toegepast. De emmer mag de klant mee naar huis nemen.

Wibra is een Nederlandse keten van bijna 300 kledingwinkels in Nederland en België in het discount-segment. Er worden ook textiel, schoonmaakartikelen, schrijfgerei, snoepgoed, speelgoed en cosmetica verkocht.

De filiaalmanager is tevreden ontvangt klanten met open armen – Beeld: Spieke Media


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]