Uur in de file door spoedreparatie na vrachtwagenbrand Botlektunnel

Door de vrachtwagenbrand die maandag rond lunchtijd plaatsvond, is een spoedreparatie nodig op de A15 net na de Botlektunnel richting Ridderkerk. Rijkswaterstaat is er druk mee bezig en verwacht snel klaar te zijn, maar door de beperkingen is inmiddels wel een flinke file ontstaan die voor een uur vertraging zorgt.

De file begint rond half vijf al ver voor de Thomassentunnel, ter hoogte van Brielle. Er zijn inmiddels weer twee van de drie rijstroken beschikbaar op de A15 richting Ridderkerk. De tunnel was tijdens de brand in de richting van Ridderkerk helemaal afgesloten, later was er een tijd lang een rijstrook beschikbaar. De ANWB meldt dat omrijden via de Groene Kruisweg ook een vertraging oplevert van ongeveer 20 minuten.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]