112Akkers-DonkAkkers-Kreekbrandweerpolitie

Supermarkt ontruimd na vreemde lucht in magazijn

Op de Rozemarijndonk is donderdag rond 20.30 uur een supermarkt ontruimd nadat personeel een vreemde lucht rook in het magazijn. Zij alarmeerden de brandweer en hebben de supermarkt ontruimd. Omdat niet duidelijk was waar de lucht vandaan kwam werden voorzorgsmaatregelen genomen.

De brandweer heeft luchtmetingen gedaan en kwamen er snel achter dat de accu van een elektrische veegmachine lekte. De geur lijkt op die van rotte eieren. De brandweer heeft de veegmachine naar buiten gereden en de supermarkt geventileerd. De supermarkt is niet meer open geweest na het incident.

Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant