Supermarkt ontruimd na vreemde lucht in magazijn

Op de Rozemarijndonk is donderdag rond 20.30 uur een supermarkt ontruimd nadat personeel een vreemde lucht rook in het magazijn. Zij alarmeerden de brandweer en hebben de supermarkt ontruimd. Omdat niet duidelijk was waar de lucht vandaan kwam werden voorzorgsmaatregelen genomen.

De brandweer heeft luchtmetingen gedaan en kwamen er snel achter dat de accu van een elektrische veegmachine lekte. De geur lijkt op die van rotte eieren. De brandweer heeft de veegmachine naar buiten gereden en de supermarkt geventileerd. De supermarkt is niet meer open geweest na het incident.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]