Skatepark in Groenewoud weer open

Het Skatepark in Spijkenisse Groenewoud is totaal vernieuwd en vandaag goedgekeurd. De officiële opening staat gepland voor 10 juli, maar vanaf vandaag kan iedereen het skatepark uitproberen. Uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen want buiten mag je, vanaf 13 jaar, nog steeds maar in groepen van vier iets ondernemen.

De nieuwe skatebaan heeft verschillende nieuwe unieke elementen. Het is een geheel nieuwe opzet die voor alle doelgroepen te gebruiken is, zoals inline skaters, BMX-ers, skateboarders en steppers. Het nieuwe ontwerp van het skatepark is tot stand gekomen in samenwerking met verschillende gebruikers en professionals en heeft volgens deze professionals echt mooie en uitdagende elementen.

Wethouder Jan Willem Mijnans: “Ik ben ontzettend trots op dit mooie nieuwe skatepark. Het was na 25 jaar hard nodig om opgeknapt te worden en het eindresultaat is echt fantastisch. Ik hoop dat iedereen veel plezier beleeft aan deze mooie nieuwe voorziening in Nissewaard en kijk uit naar de officiële opening op 10 juli.”

Bericht/Beeld: Gemeente Nissewaard


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]