Politie zoekt jongen die met bebloede handen rondliep na mogelijke steekpartij

Vrijdagmiddag rond 12.40 uur gingen agenten naar de Riekvoorde in Spijkenisse nadat een 15-jarige jongen zich daar bij bekenden had gemeld met een snijwond aan zijn rug. Het is nog onduidelijk waar het incident zich precies heeft afgespeeld, maar mogelijk in de omgeving van de Dreef. Getuigen zagen in de buurt van die straat een jongen lopen met bebloede handen.

Aan de Vlasdreef hebben getuigen een jongen gezien met bebloede handen. Hij is vervolgens weggelopen in de richting van de Koolzaaddreef/Heemraadlaan. De politie is op zoek naar deze jongen en naar getuigen die hem mogelijk gezien hebben of beelden hebben waar hij op kan staan.

Het slachtoffer is voor zijn verwonding in het ziekenhuis behandeld. Het onderzoek naar wat er precies gebeurd is, is gaande. Heb je meer informatie of iets gezien van het incident? Deel het met de politie via 0900-8844, anoniem via 0800-7000. Je kunt je tip of beeldmateriaal ook uploaden via www.politie.nl/tipformulier.

Bericht: Politie