112ambulancebotlekbrandweerpolitieRotterdamse Haven

Persoon zwaargewond na beknelling in container

Bij een bedrijf aan de Nieuwesluisweg in de Botlek is vrijdagmorgen een persoon zwaargewond geraakt nadat deze bekneld kwam te zitten in een zeecontainer. De brandweer spreekt over dat een persoon bedolven werd nadat iets in de container ingestort of omgevallen zou zijn. Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Volgens Rijnmond is een voertuig in de container op het been van het slachtoffer terecht gekomen. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, waren massaal aanwezig. De brandweer heeft geassisteerd. Het slachtoffer is onder politiebegeleiding overgebracht.

Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant