Arrestatieteam houdt man in woning aan

De politie heeft woensdag vanaf 12 uur een poging gedaan om met een man in contact te komen die vermoedelijk vuurwapen gevaarlijk is. De man bevond zich in een woning op het Kees De Groenplein in Spijkenisse. De aanleiding ervan is niet bekend, maar eerder op de dag kwam een melding van huiselijk geweld bij de politie uit de woning. De man wilde niet zelf uit de woning komen.

Onderhandelaars van de politie hebben meerdere pogingen gedaan om in contact te komen met de man. De man werd onder schot gehouden door agenten die buiten stonden, nadat hij zich plotseling naar het balkon begaf. Daarop is het arrestatieteam de woning binnen gegaan en hebben de man aan kunnen houden.

Tijdens de actie, die ongeveer twee uur geduurd heeft, is de Eerste Heulbrugstraat afgesloten geweest. Later werd daar ook het Vredehofplein bij getrokken. Omwonenden moesten binnen blijven van de politie en omstanders werden op afstand gehouden. De man is afgevoerd naar het politiebureau.

Beeld: Spieke Media


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]