Vrouw raakt onwel in afgesloten Stadhuispassage

Een vrouw is donderdagavond onwel geraakt in de afgesloten Stadhuispassage in Spijkenisse. Ze werd er rond 21.00 aangetroffen door omstanders die buiten de passage stonden, een uur na sluitingstijd.

De vrouw is door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar het Erasmus MC in Rotterdam. Hoe het kwam dat de vrouw opgesloten raakte in de passage is niet duidelijk. Een beheerder van het centrum heeft op aanwijzing het rolluik geopend. Vermoedelijk is de vrouw een medewerkster van een van de winkels.

De politie heeft meerdere keren de passage gecontroleerd op aanwijzingen waardoor het kwam dat de vrouw er niet uit kon. De beheerder die de luiken sloot gaf aan zeker te weten niemand gezien te hebben tijdens de sluiting. Medewerkers hebben doorgaans een sleutel om buiten te komen of kunnen via de garage gebruik maken van de nachtdeur. Die was gewoon geopend.

Beeld: Spieke Media