Twee auto’s beschadigd na flinke aanrijding bij Spijkenisserbrug

Twee auto’s zijn flink beschadigd geraakt bij een ongeval donderdagmiddag voor de Spijkenisserbrug aan de kant van Spijkenisse. Een van de inzittenden is in een ambulance gecontroleerd. Door het ongeluk is een flinke vertraging ontstaan, mede omdat bij de Botlektunnel ook een ongeval gebeurde.

Beide auto’s zijn flink beschadigd en zijn geborgen door een berger. De politie heeft tijdens het bergen het verkeer richting Hoogvliet stilgezet, om een veilige ruimte te maken. Bij de Botlektunnel ontstond rond 14.20 een kettingbotsing tussen vier auto’s. Daardoor waren twee rijstroken dicht en reden veel mensen via de Spijkenisserbrug. Daar gebeurde rond 15.15 uur het ongeval tussen de twee auto’s.

Beeld: Spieke Media


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]