112ambulancebotlekpolitie

Ongeval in de Botlek tussen vrachtwagen en onkruidbestrijder

In de Botlek is op de Shannonweg dinsdagmiddag een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een onkruidbestrijder. De onkruidbestrijder kwam daardoor op zijn kant terecht. De bestuurder van de bestrijder kwam zelf uit het voertuig, maar is wel overgebracht naar het ziekenhuis.

De vrachtwagenchauffeur kwam een terrein afgereden en tikte de wagen aan die over de doorgaande weg reed. Beide voertuigen raakten daardoor beschadigd. Een berger komt ter plaatse voor de onkruidbestrijder. De vrachtwagenchauffeur onderging nog een blaastest, maar daar kwam niks uit.

Rijkswaterstaat assisteerde bij het ongeval.

Beeld: Spieke Media

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant