Ongelukken zorgen voor enorme drukte vanaf Maasvlakte bij afsluiting Suurhoffbrug

Twee ongevallen op de omleidingsroute van de afgesloten Suurhoffbrug zorgden zaterdag voor enorme drukte. Eerst vond een ongeval op de N218 plaats bij Brielle, even later op de N496 bij Oostvoorne. De A15 was dicht ter hoogte van de Suurhoffbrug.

Het ongeval bij Brielle gebeurde iets eerder in de middag. Verkeersregelaars stuurden het verkeer komende van de Maasvlakte de N496 op. Daar gebeurde ter hoogte van de Molendijk een ernstig ongeval (foto). Drie personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd, nog twee anderen zijn gecontroleerd.

Bij Brielle vielen vier gewonden, waarbij er twee overgebracht werden naar het ziekenhuis. De weg was daar enige tijd dicht.

De A15 is dicht ter hoogte van de Suurhoffbrug vanwege de plaatsing van de tijdelijke boogbrug, naast de bestaande oververbinding.

Beeld: 112-Zuidland


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]