Nest kittens gered bij brand in woning Ganzenhoek Spijkenisse

Bij een brand woensdagmorgen in de keuken van een woning aan de Ganzenhoek in Spijkenisse, is een nestje kittens gered. Een bewoonster van de woning heeft rook ingeademd en is gecontroleerd door de ambulancedienst. In de woning was een nest met kittens aanwezig.

Bij aankomst van de hulpdiensten stond de woning vol rook. Die werd veroorzaakt door een brand die ontstaan is in de keuken, vermoedelijk doordat een grill-apparaat nog aanstond. De brandweer had het incident snel onder controle en is de woning gaan ventileren. De bewoonster werd opgevangen door buren. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft meerdere dieren uit de woning gehaald. Het nestje kittens werd opgevangen door omwonenden. Stichting Salvage zal hulp gaan bieden bij de afhandeling.

Beeld: Spieke Media