112ambulancepernispolitie

Motorrijder komt te overlijden na ongeval in Pernis

Een 33-jarige motorrijder uit Rotterdam is woensdag in Pernis op de Deijffelbroekselaan aan het eind van de middag overleden na een ongeval. De motorrijder werd vermoedelijk verrast door een kerende auto. De hulpdiensten hebben direct de reanimatie gestart, maar de inspanning mocht niet baten.

Het team van de traumahelikopter heeft geassisteerd bij de reanimatie. De politie doet onderzoek ter plaatse naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Dat zal nog enige tijd in beslag zal nemen. Er wordt ter plaatse verslagen gereageerd door omstanders. De bestuurder van de auto is opgevangen door de politie.

Beeld: Spieke Media

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant