Hoogvlietpolitie

Gebied rondom politiebureau Hoogvliet dicht vanwege onbeheerde tas

De politie in Hoogvliet heeft donderdag aan het begin van de avond een gebied rondom het politiebureau afgezet vanwege een onbeheerde tas. Het politiebureau zit aan de Middenlaan-Noord. De tas stond daar voor het bureau.

De politie zette het gebied af, waaronder een deel van de parkeerplaats van het winkelcentrum, om zeker te zijn dat het niet fout kon gaan. Bij het controleren van de tas bleek deze leeg, zegt een woordvoerder van de politie. De situatie was daardoor snel onder controle en het gebied is weer vrijgegeven.

Beeld: 112-Zuidland
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:Hoogvliet

Ook interessant