Automobilist ramt door hek van parkeerplaats McDonalds Hoogvliet

Een automobilist is donderdag aan het eind van de middag met hoge snelheid door een hek de parkeerplaats van het McDonalds-restaurant in Hoogvliet op gereden. Daarbij raakten meerdere auto’s beschadigd en vielen meerdere gewonden.

Onder de gewonden is ook zeker een kind. Er zijn in totaal drie personen overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de politie zat een gezin op de parkeerplaats een ijsje te eten toen de auto door het hek heen kwam. Het gezin werd daarbij aangereden en raakten gewond.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt nog onderzocht door de politie. De parkeerplaats is vanwege het onderzoek afgesloten.

Beeld: 112-Rijnmond.nl


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]