112a15botlekbrandweerpolitierozenburg

A15 dicht richting Rotterdam na ongeval bij Rozenburg

Bij een ongeval op de A15 richting Rotterdam is in de bocht bij Rozenburg een ongeval gebeurd. Hulpdiensten zijn daar massaal naartoe, omdat er ook mogelijk gevaarlijke stoffen bij betrokken zijn. Verkeer wordt over de afrit gestuurd.

De brandweer is ter plaatse vanwege een lekkende brandstoftank. Er zijn twee ambulances opgeroepen voor het incident. Over slachtoffers is nog niets bekend. Het ongeval gebeurde volgens Rijkswaterstaat in de file. Het ongeval gebeurde doordat twee vrachtwagens met elkaar in aanraking kwamen.

Foto: Archief Spieke Media

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant